top of page

di 15 feb

|

Flow De Gand

Parkour Volwassenen: Exploration (voorjaar 2022)

Deze reeks bouwt op een fysieke en technische basis in parkour richting verdere persoonlijke ontwikkeling en creatieve uitdagingen.

Inschrijven voor deze reeks is niet meer mogelijk.
See other events
Parkour Volwassenen: Exploration (voorjaar 2022)
Parkour Volwassenen: Exploration (voorjaar 2022)

Time & Location

15 feb 2022, 19:30 – 24 mei 2022, 21:00

Flow De Gand, Ghent, Flanders, BEL

About the Event

Wat is Exploration?

Exploration is een reeks gericht op personen die reeds een fysieke en technische achtergrond hebben in parkour en geïnteresseerd zijn om zichzelf verder te ontwikkelen binnen deze rijke discipline. 

Deze reeks vereist voorgaande technische kennis van parkour opgedaan door middel van een eerder gevolgde lessenreeks of via een gelijkaardig level van eigen ervaring. 

Tijdens de lessen zal de focus voornamelijk liggen op het ontwikkelen van een persoonlijke beoefening van parkour. Exploration staat voor de uitbreiding van het parkour vocabularium en de toepassing ervan in een verscheidenheid aan situaties, verder zullen creatieve uitdagingen ook een belangrijk deel van de reeks innemen. 

Indien er vragen zijn of onzekerheid bestaat over de sportieve en technische vereisten voor deze reeks, contacteer ons gerust op wouter@flowdegand.be of via de Flow De Gand facebookpagina.

Exploration omvat 12 lessen en gaat door van 15 februari tot en met 24 mei wekelijks op dinsdagavond van 19h30 tot 21h00, met uitzondering van schoolvakanties (01/03, 05/04, 12/04). De lessen vinden telkens op een verschillende buitenlocatie in Gent plaats, deze locaties zullen voorafgaand aan iedere les meegedeeld worden.

Wat heb je nodig voor de lessen?

 • Water
 • Comfortabele en aan het weer aangepaste kledij
 • Zin om jezelf uit te dagen

Wat kost dat?

We hanteren verschillende prijzen voor Exploration.

Basistarief: €125

Studententarief: €100

Kansentarief (Uitpas): €25

Schedule


 • 1 uur 30 minuten

  Les 1 gegeven door Wouter

  Gent

 • 1 uur 30 minuten

  Les 2 gegeven door Wouter

  Gent
10 more items available

Share This Event

bottom of page