top of page

za 17 okt

|

Liedermeerspark

Moved by Nature

Moved by Nature motiveert beweging die gestuurd en beïnvloed wordt door de natuur. Dus, parkour, maar dan zonder de zekerheid die de betonnen muurtjes van de stad bieden.

Registration is Closed
See other events
Moved by Nature
Moved by Nature

Time & Location

17 okt 2020, 15:00 – 07 nov 2020, 17:00

Liedermeerspark, 9820 Merelbeke, Belgium

About the Event

Moved by Nature zijn workshops die het lichaam uitdagen en onderzoeken in een natuurlijke en dus complexe omgeving. We halen er bewegingsinspiratie uit wiebelende takken of uitstekende wortels en spelen met fysiek en mentaal (on)gemak in (on)voorspelbare situaties zoals glibberige ondergronden of hoogte. Bovenal gaan we ons gewoon amuseren met al waartoe dit groene (intussen meer oranje-bruine) landschap ons beweegt.

Tijdens 4 workshops gaan we telkens een ander aspect toelichten:

  • Evenwicht - 17/10/2020: We onderzoeken evenwicht in statische en dynamische situaties, met of zonder invloed van externe factoren.
  • Behendigheid - 24/10/2020: We bekijken hoe je je lichaam kan gebruiken om een bepaald doel te halen. Dit kan het bereiken van een bepaalde plaats, het ontsnappen of achtervolgen, of het navigeren van obstakels zijn.
  • Communicatie - 31/10/2020: Welke informatie heb je nodig om in de omgeving te bewegen en in welke mate zijn we afhankelijk van onze zintuigen of die van anderen?
  • Manipulatie - 07/11/2020: Hieronder verstaan we acties zoals gooien en vangen, dragen, bouwen, bewerken en balanceren... 

Iedere volwassene die graag beweegt en in de natuur vertoeft is welkom! De workshop sessies gaan steeds door in het liedermeerspark op de bovenstaande data van 15h tot 17h. Elke week spreken we af aan een gebouwtje met paaltjes voor aan het water, https://goo.gl/maps/qqNZbTEPaoFevacB7, waarna we gezamenlijk het park in gaan. 

De workshops kunnen apart of als pakket gevolgd worden aan de volgende tarieven:

  • €20 per afzonderlijke workshop
  • €70 euro voor alle 4 de sessies

Share This Event

bottom of page